Bengeo, Hertford.

Midcentury inspired rear extension and landscaping works
within the Bengeo Conservation Area.

JW were recommended to the owners of this property via another client whom we were working with at the time. 

 

The client's tastes in design were very much akin to the period of architecture we love here at JW and so we enjoyed working on this project very much.

 

 

Designs were prepared for both a rear extension together with landscaped garden area helping to enhance the homes connection with the outside. Large glazed openings, both horizontal and vertical, ensure beautiful natural light will spill into the kitchen / dining / living spaces all day long.

 

 

Planning was achieved first time and detailed drawings have been submitted to building control.

 

 

Works will start on site in early 2020.

 

 

 

 

Show More

Existing house

 

 

 

Show More

Proposed works

 

 

 

  • Houzz Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Pinterest App Icon
  • Wix Google+ page
  • Instagram App Icon

contact@jwbespoke.co.uk

 

01707 538038

© 2019 by Joe Williams.

Proudly created with Wix.com

Hertfordshire bespoke architecture and interior design consultancy - Hertford/ surrounding areas and north London -Extensions, renovations, refurbishment & new build houses.