Hertford, Hertfordshire.

Sensitive two-storey extension within a Conservation Area.

JW Bespoke were appointed on this fantastic project back in 2018. Due to the sites sensitive location within the heart of the Bengeo Conservation area designs had to be carefully crafted to ensure both the planners and clients were happy..

At ground floor the extension provides a new kitchen / dining space together with bathroom and much needed storage space. First floor provides space for a third bedroom and the creation of an en-suite off the master.

Following a positive pre-application submission the design was tweaked slightly and received full planning approval in July 2018.

A successful tender has resulted in a contractor being appointed and works are due to start on site in July 2019.

 

 

Transforming a Victorian terraced house in to a long-term family home.
Show More

Proposed works

 

 

 

Show More

Existing house

 

 

 

  • Houzz Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Pinterest App Icon
  • Wix Google+ page
  • Instagram App Icon

contact@jwbespoke.co.uk

 

01707 538038

© 2019 by Joe Williams.

Proudly created with Wix.com

Hertfordshire bespoke architecture and interior design consultancy - Hertford/ surrounding areas and north London -Extensions, renovations, refurbishment & new build houses.