Hertford, Hertfordshire.

Front & Side Extension + Loft Conversion.
Creating practical space for a young family.

The clients for this project approached JW Bespoke seeking much needed practical space. The brief was to create a downstairs WC, additional storage and utility room as well as an office and master suite upstairs.

The house is located on the end of a terrace with garden to the front, side and rear but is enclosed by a tall, 2.5m high, brick boundary wall. Designs aimed to maximise the space around the house but were mindful that the foundations to the boundary wall must not be disturbed - to avoid costly underpinning works.

The final design maximises natural light, usable space and features vaulted ceilings. It combines a mix of traditional styling with contemporary building methods to create a warm, comfortable home. 

The project was developed closely with the clients and achieved planning approval in December 2016. A contractor has just been appointed on the job and works will commence at the beginning of April 2017.

Show More
  • Houzz Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Pinterest App Icon
  • Wix Google+ page
  • Instagram App Icon

contact@jwbespoke.co.uk

 

01707 538038

© 2019 by Joe Williams.

Proudly created with Wix.com

Hertfordshire bespoke architecture and interior design consultancy - Hertford/ surrounding areas and north London -Extensions, renovations, refurbishment & new build houses.