This project is situated in Bishops Stortford, Hertfordshire on a quiet cul-de-sac. The client approached JW: Bespoke seeking more space and with ideas of a more striking, contemporary aesthetic.

The finalised design consists of a single storey ground floor kitchen / dining / family extension and a master suite loft conversion.

A consistent material is proposed across the two elements of the project to tie things together and creates a clearly defined 'new and old'.

This project was completed in the summer of 2018.

Providing space for a family who have outgrown their existing home.

Bishops Stortford, Hertfordshire.

Loft Conversion and Rear Extension.

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom

Loft conversion and extension

press to zoom
Rear view from the garden
Rear view from the garden
press to zoom
Interior shot of the new space
Interior shot of the new space
press to zoom
Where it all started...